top of page

Dette motvirker ensomhet!

Hvis du kjenner noen som har gitt litt opp og som ser mørkt på livet, vil jeg gi deg et råd som virker.

Noen snakker til stadighet om en person vi aldri har møtt. Dette personen heter "INGEN".

" INGEN er glad i meg", "INGEN bryr seg om meg", "Jeg har INGEN å snakke med" INGEN vil være sammen med meg", "Jeg har INGEN å gå på kino med", "INGEN tror på meg".

Men hvem er denne INGEN? Tenk deg at det er deg. Hvis du har en venn som snakker slik skal du si: Visste du at jeg har et mellomnavn? Det navnet er INGEN. Les nå de første setningene om igjen. Det gir en helt ny mening. På denne måten kan du skape nye tanker i hodet til den som ser mørkt på livet. Hver gang de nevner INGEN for seg selv eller andre kommer de til å tenke på deg. Det vil forandre de. Forandrer du tankene, forandrer du menneskene.39 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page