top of page
Shadow on Concrete Wall

Det var EN ting som gjorde Tommy virkelig redd. Det var også noe han skammet seg over......

desperate-gb03417040_1920.jpg

Tommy er 36 år og jobber som snekker. Blant både kollegaer og venner regnes han som en "tøffing".  Han har i mange år spilt ishockey, og liker å holde seg i form. Han har vært sammen med kjæresten sin i snart 2 år og de har lyst til å gifte seg neste sommer. 

Men Tommy har slitt med en ting i forholdet sitt. Det er en ting han ikke har turt å fortelle.

Denne hemmelighetene har også skapt problemer for han i jobben, og det har gått så langt at han har vurdert om han må slutte som snekker. 

Det går stort sett greit om vinteren, og når han holder på med nybygg, men etterhvert har det blitt mer og mer restaureringsjobber, og da kommer problemet og angsten for fullt.

Når de skal rive vegger, tak eller gulv blir pulsen høy, han svetter og er på grensen til hyperventilering. Kommer han nå til å møte sin store skrekk? En edderkopp!

Tommy synes dette er svært pinlig, han forsøker å ikke tenke på det, han forsøker å få andre oppgaver, men noen ganger er det ingen vei utenom. Han klarer å skjule det, med det resultatet at han nærmest blir sengeliggende etter jobb og sover dårlig om natten.

Han har forsøkt eksponeringsterapi og andre former for behandling, men det har bare økt angsten hans. 

SÅ leste han en artikkel om at hypnoterapi kunne ha en gunstig effekt på slike fobier, uten at han ble nødt til å eksponeres for "småkrypa".

Han tok derfor kontakt med Hypnoterapeut Per Reinhart Johnsen. Etter en behandling med RTT av 3 ukers varighet forandret han totalt sin måte å tenke på når det gjaldt edderkopper. Fra å fremstå som "mordermaskiner" synes han nå de er litt "søte".

Tommy gleder seg til å gå på jobb hver dag og ser han en edderkopp hjelper han den så den ikke skal skades. Den har jo en viktig funksjon.

Av hensyn til klientens personvern er mange opplysniner omarbeidet. Historien ellers  er autentisk.

FOBIER

Det er vanlig å kjenne frykt i enkelte situasjoner, men en fobi kan skape en så intens frykt at det kan påvirke livskvaliteten. Mange forsøker å kontrollere frykten ved å unngå situasjoner som utløser den. Noen fobier er lettere å unngå enn andre, som for eksempel en fobi mot slanger, mens andre fobier kan gjøre det vanskelig å leve et normalt liv.

Omtrent 10 av 100 mennesker har hatt en fobi på et eller annet tidspunkt i livet. Fobier er vanligere blant kvinner enn menn. Fobier er vanligst i tenårene og mindre vanlige blant barn og eldre. Mange har mer enn én fobi.

Helsenorge.no

Rapid Transformational Therapy
RTT er en behandlingsmetode som har blitt utviklet av Marisa Peer over 30 år. Et viktig fundament i denne utviklingen er at det meste har hun lært av sine pasienter. Pasientene vet hva som virker og ikke og ved å lytte på de kan man rafinere ut det mest effektive. Et viktig element i behandlingen er hypnose. Dette brukes for på få kontakt med din underbevissthet.
RTT C.HYP_Logo.png

Lurer du på om RTT kan være noe for deg? 

Her kan du bestille en gratis samtale og få svar på dine spørsmål.

Det har du fortjent!

Ja takk, Jeg ønsker en uforpliktende gratis samtale (inntil 30 minutter)

Trykk her for å komme videre til kalenderen for å finne en ledig tid.

Sertifisert Hypnoterapeut
Sykepleier
Per Reinhart Johnsen
Eller ta kontakt på telefon 97747913
2021-04-20%2016.27_edited.jpg

Ta denne enkle testen for å se hvor mottakelig du er for behandlingsformen

Du får svar i løpet av et minutt!

bottom of page