top of page

Indre stress- en energityv

Oppdatert: 7. nov. 2022
Hver uke treffer jeg personer som er plaget med indre stress. Felles for de alle er at de mangler energi og glede. Når vi snakker om arbeidssituasjonen deres er den i de fleste tilfeller det vi ville kalle "normal". Det finnes selvfølgelig unntak. Man hvor forsvinner alle kreftene?

Tidligere erfaringer og opplevelser preger oss i måten vi opplever situasjoner på. Har du holdt på å drukne, blir du ofte redd for å vøre i vann, selv om det er grunt og du svømmer godt.

Du kan bruke mange timer og år på å overkomme redselen for vann, men de fleste synes ikke det er verd strevet. Så lenge du ikke får gjort noe med opplevelsen som ligger lagret i din underbevissthet, vil det komme igjen og komme igjen.

Dette er som sagt bare et eksempel på en opplevelse og det finnes utallige eksempler på ting som skaper indre stress. "Rapid Transformational Therapy" utviklet av Marisa Peer har overbevisende resultater på slike problemer, og de fleste blir kvitt sin indre uro/stress på en til to behandlinger. Med tanke på alle de "frie" årene man opplever etterpå er dette en bod investering. Er tiden inne?

Bestill en gratis avklaringstime her:


297 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page