top of page
Modern Architecture

Overaskelsen

pexels-timur-weber-8560305.jpg

Tove er 46 år og jobber som forsikringsrådgiver. Hun har vært gift og har 3 barn. Den yngste bor fortsatt hjemme, mens de to eldste har flyttet hjemmefra. For et år siden kom sjokket hun trodde aldri kunne ramme henne.

Hennes ektemann gjennom 25 år, Jens ,ville skilles. Det vistes seg at han i noe tid hadde hatt et forhold til en kollega på jobben. Tove hadde merket at ting ikke var som de pleide i de siste årene. De hadde sklidd mer og mer fra hverandre. Men det siste halve året hadde Jens blitt mer og mer hyggelig og blid. Dette fikk henne til å tenke at nå var alt på bedringens vei. Slik var det ikke!

Tove gikk umiddelbart inn i en depresjon. Hun hadde store problemer med å komme seg opp om morgenen, sov dårlig og hadde hele tiden en trykkende følelse i brystet og en uro i kroppen. Hun tok kontakt med sin allmennlege og ble sykemeldt. Hun forsøkte å ikke gråte når hun var sammen med barna, og klarte det det meste av tiden.

 

Mye av Toves lønn er provisjonsbasert . Salget og følgelig lønnen hennes gikk raskt dramatisk nedover, fordi dette var ikke noe sykemeldingen tok høyde for. Måneder gikk og ingenting forandret seg.

Etter nesten et år tok Tove kontakt med meg.  Dette var på anbefaling av en god venn. Etter en prat bestemte hun seg for å forsøke RTT. Hvis det ikke virket hadde hun allikevel ikke tapt noe. Alt var svart uansett.

Det som kom fram gjennom  behandlingen overasket Tove veldig!

Hennes største sorg var ikke at et dårlig fungerende ekteskap hadde gått i stykker. Det som viste seg å være det som påvirket Tove mest lå lenger tilbake i tid. Det hele dreide seg om  hvordan hun gjennom oppveksten hadde sett opp til sine egne foreldres livslange ekteskap. Dette var et ideal som lå dypt i henne. Det var et fint ideal, men hun klarte ikke å leve opp til det. Denne standarden ble det mer en fiende enn en venn.

Det var dette som hadde gjort henne syk.

Gjennom en behandling som gikk over et par måneder kom Tove ut av det som holdt henne tilbake, det som gav henne angst og uro. Nå  våkner hun om morgenen og føler glede over barna sine, over jobben sin og over at hun levde, og inntekten er på vei tilbake.

Av hensyn til klientens personvern er mange opplysniner omarbeidet. Historien ellers  er autentisk.

Rapid Transformational Therapy
RTT er en behandlingsmetode som har blitt utviklet av Marisa Peer over 30 år. Et viktig fundament i denne utviklingen er at det meste har hun lært av sine pasienter. Pasientene vet hva som virker og ikke og ved å lytte på de kan man rafinere ut det mest effektive. Et viktig element i behandlingen er hypnose. Dette brukes for på få kontakt med din underbevissthet.
RTT C.HYP_Logo.png
2021-04-20%2016.27_edited.jpg
Sertifisert Hypnoterapeut
Sykepleier
Per Reinhart Johnsen
Eller ta kontakt på telefon 97747913
bottom of page