top of page
Shadow on Concrete Wall

Er kiloene limt fast til kroppen min?

 

 

 Linda er skilt og bor sammen med sin 16 år gamle datter. Hun jobber i helsevesenet, men det er en ting hun ikke har kunne forstå.

Linda kunne ikke forstå hvorfor hun ikke klarte å gå ned i vekt. Hun hadde prøvd «alt», men det var en ting hun ikke hadde forsøkt.

Linda forteller:

 "Hele mitt 48 år lange liv har jeg forsøkt å gå ned i vekt og bli en slankere utgave av meg selv. Jeg har trent, jeg har forsøkt dietter, men det virker som om kiloene sitter limt til kroppen og ikke vil forlate den. Saken har ikke blitt bedre når jeg ser venninner og kollegaer sier at det er ikke noe problem: Du må bare spise litt mindre og bevege deg litt mer. Men slik var det ikke for meg. Så begynte det en ny kollega på jobben. Hun var flott, slank og var alltid i godt humør. En dag fortalte jeg at jeg misunte henne å ha det slik. Hun så på meg og svarte at det kunne vel jeg også få. Hun hadde selv slitt med overvekt i mange år. Så kontaktet hun klinisk hypnoterapeut  Per Reinhart Johnsen. Han praktisere en spesiell type behandling som kalles RTT. Her lærte hun hvordan hjernen jobber imot alle forandringer i kroppen vår, selv om de er sunne. Allerede etter første behandling kjente hun en forskjell i hvordan hun tenkte om seg selv og det å gå ned i vekt, og så begynte kiloene å forsvinne. Hun hadde fått tilbake kontrollen over kroppen sin."

 

Linda forsøkte så det samme, og oppnådde samme resultat. Vekt og selvbilde er nå der hun ønsker det skal være, selv om hun måtte kjøpe en del nye klær, fordi de gamle var for store.

Av hensyn til klientens personvern er mange opplysninger omarbeidet. Historien ellers  er autentisk.

Kvinne sykepleier
Rapid Transformational Therapy
RTT er en behandlingsmetode som har blitt utviklet av Marisa Peer over 30 år. Et viktig fundament i denne utviklingen er at det meste har hun lært av sine pasienter. Pasientene vet hva som virker og ikke og ved å lytte på de kan man rafinere ut det mest effektive. Et viktig element i behandlingen er hypnose. Dette brukes for på få kontakt med din underbevissthet.
RTT C.HYP_Logo.png

Lurer du på om RTT kan være noe for deg? 

Her kan du bestille en gratis samtale og få svar på dine spørsmål.

Det har du fortjent!

Sertifisert Hypnoterapeut
Sykepleier
Per Reinhart Johnsen
Eller ta kontakt på telefon 97747913
2021-04-20%2016.27_edited.jpg
bottom of page